woensdag, juli 11, 2007

Eten, nog eens eten en een film.


Zo ben ik met vriendin Marga gaan eten bij El Caballero aan de Gouwe. We waren er allebei nog nooit geweest, dus leuk om uit te proberen.

Nou, dat was de moeite waard: we hebben prima gegeten in een leuke omgeving. Eigenlijk was dat een beetje bijzaak want wat nog beter was, is dat we eens lekker konden bijpraten zonder 'stoorzenders' (lees: kinderen danwel mannen) ;-)
Het grappige was, dat we vlakbij 2 vriendinnen zaten die (ja, je moet er niet al te hard praten) elkaar ook niet altijd zonder stoorzenders zagen.

Nadat we volgegeten waren en dachten dat er niets meer bij kon en de mevrouw van de bediening al 4 keer was komen vragen of we nog iets zouden willen (nee, nog even wachten, we weten het nog niet) de 5e keer uiteindelijk toch gezwicht voor een toetje.

We hebben het pand dan ook voldaan verlaten.


Nog eens gaan eten met vriend Dennis bij Breakaway in Rotterdam. Niet voor het eerst, maar wel weer een bijzonder lekkere mega-hamburger aan de bar naar binnen gewerkt. Onder de koffie ook nog een beetje bij zitten praten zonder.......haha, om daarna bijna nog de film te missen.

Gelukkig was het niet te druk, we waren de enigen, dus plek zat! Omdat "The Ring 3" te lang op zich liet wachten leek "Hannibal Rising" wel een spannend alternatief. Ik bedoel, "The sillence of the Lambs" en "Hannibal" waren dat ook.

Na het eerste hoofd (afgehakt, dat dan wel) werd het al snel ietwat voorspelbaar, maar wel leuk om te zien. Toen alle hoofden eraf waren en de film dus op, zijn we nog even helemaal vooraan gaan zitten om tot de conclusie te komen dat dat niet de beste plek in de bioscoop is. Toen de zaal weer helemaal leeg was (de andere 10 waren inmiddels ook weg) zijn we ook maar weggegaan voordat het verlaten pand op het nachtslot ging.

Conclusie: niet echt een topfilm, maar wederom een gezellige avond.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

He tien het is je weer gelukt!!!
Ik kijk uit naar al je (eet) verhalen/gebeurtenissen.
En.... vol blijven houden he??
Groetjes je "oude" nicht

11:34 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home

 
FREE hit counter and Internet traffic statistics from freestats.com