woensdag, augustus 20, 2008

Vakantie (3)


And then........ PARIS!

Ja ja, we zijn er nog niet, maar we waren er wél: Parijs...
Afgelopen November nog geweest met Wilfred en Renée, toen was het berekoud! Nu avec les enfants en met zon... :-)

Eindelijk een beetje zomerweer gevonden in het altijd geweldige Parijs. Voor Laura en Daan de eerste kennismaking met de stad waar je niet uitgekeken raakt.
We hebben ze in een paar dagen de stad doorgesleurd maar ze vonden het helemaal leuk.

De metro deed ook leuk mee (dat was in November wel anders) en zo konden we heel veel bekijken: Arc de Triomphe, Eiffeltoren, Notre Dame, Sacré Coeur, Louvre, Centre Pompidou, (ooooooo) Champs- Elysées etc...

We zijn met daglicht de Eiffeltoren opgegaan, helemaal naar de top, en in het donker kwamen we weer naar beneden. De laatste etage hebben we per trap afgelegd, best bijzonder in het 'spooky' blauwe licht.

Bij de Sacré Coeur hebben we heerlijk op een bankje over de stad uitgekeken onderwijl bedenkend hoe we de armband-om-je-pols-heen-strikkers van ons af konden slaan.

Lekker gegeten, kaarsjes aangestoken in de Notre Dame (niet vernomen dat ie is afgefikt) en ons helemaal in de stad gestort. Wel bijna elke plee in de stad gezien (en sommige 'toiletten' wil je niet zien) want vooral D en L konden er wat van. Vooral de 'hurkplee' was een ervaring...pfff!

Zeker voor herhaling vatbaar... Parijs dan :-)

 
FREE hit counter and Internet traffic statistics from freestats.com