maandag, augustus 21, 2006

Harrrrrrrrley - dag


Harley-dag 2005..... mooi weer, zon, warm, meeste bezoekers ooit en vooral.......droog!

19 augustus 2006 :
Gaan we nog?
Ze geven wel regen op.
Dat valt vast ergens anders.
We gaan gewoon!
Vandaag hadden ze toch ook regen opgegeven?
Maar ja, nat regenen is ook niet alles...
We zijn toch geen mietjes?!
Uhh...we kijken morgen wat voor weer het is......

20 augustus 2006 Harley-dag 2006

Na een kort naggie begint de dag droog en daarmee zijn we hoopvol gestemd. Als ik Laura naar haar nichtjes breng (broer Peter en schone zus Erica passen op) kom ik al enkele deelnemers tegen. Zelfs de zon laat zich even zien. Zie je wel? Prima weer. Thuis toch maar een shirt met lange mouwen over mun HD-shirt getrokken (kan altijd nog uit.........dream on!) en m'n kolletje meegegrist en volgens afspraak op de HD naar het verzamelpunt een paar huizen verder.

Als we eenmaal vol goeie moed opstappen gaat het wat spetteren.... Kunnen we hebben, tis het laatste buitje. Onder de eerste de beste brug vinden we onze eerste schuilplaats. De twijfel gaat hier en daar toeslaan want het regent best pittig. Maar omdat we toch in ieder geval Waddinxveen uít geweest willen zijn ( in Breda schijnt vast de zon) besluiten we door te rijden. Om een lang verhaal iets korter te maken zijn we benzinestation-hoppend zeiknat (je trekt natuurlijk géén regenpak aan) in Breda aangekomen.

Omdat we er nou toch waren, de motoren geparkeerd en de stad in.... Tja, niet zo druk als vorig jaar. De eerste stop was bij Dönerland voor een broodje waar een ieder al weer een jaar naar uitgekeken had. Even lopen en toen maar wat drinken........KOFFIE!!! ( Als aandenken heb ik het lepeltje (geen plastic) maar in m'n zak gestoken. Foei!) Helaas vormden zich hierna groepjes die ieder een andere kant op gingen. Jammer, maar het zij zo.

Mooie fietsen gezien, sommige niet voor het eerst ( Tiggers Harley), wat gedronken en lekkere muziek gehoord. Dus met af en toe een bui toch nog een stuk rondgelopen en aardig wat bekeken. Alleen geen stickers voor op m'n helm gevonden.
Om 16.00 weer opgestapt voor de terugreis. Met 1 of 2 kleine buitjes droog thuisgekomen.

Ik kan concluderen dat ik rijden in de regen toch niet zo heel leuk vind, dat het stuur aardig begint te wennen, dat ik te weinig in de spiegels kan zien (vooral met banen wisselen op de snelweg) dus die zullen wel weer gewisseld worden, sorry, maar Safety First enneh....dat ik volgend jaar gewoon weer ga, weer of geen weer. Want Breda mag je eigenlijk niet missen, al was het maar voor het broodje ;-)

Dus Breda: tot volgend jaar, g..........!

 
FREE hit counter and Internet traffic statistics from freestats.com